Domino’s Pizza lanceert nieuwe Pizza Subzz in België

10-10-2024

  • Domino's Pizza Subzz introduced in BelgiumDomino's Pizza Subzz introduced in Belgium
  • Domino's Pizza Subzz introduced in BelgiumDomino's Pizza Subzz introduced in Belgium

Pizza + sandwich is de perfecte combo om je kleine honger te stillen. Sinds deze week bestel je een Pizza Subzz: de perfecte combinatie tussen een smaakvolle pizza en het gemak van een sandwich, in een praktisch uitschuifbaar doosje voor onderweg. Domino’s Pizza introduceert deze gloednieuwe sandwich in zes verschillende varianten, van een Pizza Subzz Pepperoni tot een variant geïnspireerd op favoriete frituursnack van de Belgen: de Pizza Subzz Bicky.

Leestijd: 1 minuut

Pizza Subzz | Een combinatie van een pizza + sandwich

De Pizza Subzz zijn gemaakt van Domino’s befaamde pizzadeeg. Ze combineren het genot van een pizza met het gemak van een broodje. Perfect dus voor een snelle lunch of voor on-the-go. Kies je voor de klassieke Barbecue Chicken, de pittige  Pepperoni, de altijd controversiële Hawaii, de pikante Veggi Harissa, of, mamma mia, de Meatballs Marinara? En dat is nog niet alles… Speciaal voor België en in samenwerking met Bicky komt er zelfs een Bicky – lees: pizza + hamburger + sandwich – op het menu.

Deze nieuwe Pizza sandwiches zijn in de Benelux ontwikkeld exclusief voor de Belgische en Nederlandse markt. In Nederland zijn deze Subzz al verkrijgbaar!

Over Domino’s Pizza in België

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland.

We schreven eerder over de introductie van de Cal’z Sandwich van Domino’s Pizza België.

Website: Domino's Pizza België

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.