Cruiseschip MSC World America krijgt ’s werelds enige ‘Eataly restaurant at sea’

1-10-2024

  • Eataly at sea - MSC World America
  • Eataly at sea - MSC World America
  • Paxos - MSC World America
  • Promenade bites - MSC World America

MSC Cruises werkt samen met Eataly, de wereldwijde ambassadeur van Italiaans eten en wijn van hoge kwaliteit, om gasten een exclusieve ervaring te bieden op het nieuwe vlaggenschip van de maatschappij. Het Eataly restaurant at sea, gaat samen met de andere nieuwe restaurants en fast-casual eetgelegenheden op het nieuwe cruiseschip debuteren. Het biedt meer keuze en meer gemak, terwijl de kenmerkende Europese elegantie van de cruisemaatschappij wordt gecombineerd met ervaringen op maat voor de Amerikaanse markt.

Leestijd: 2 minuten

Eataly restaurant at sea

Bernhard Stacher, SVP Shipboard Hospitality Operations, MSC Cruises, over Eataly restaurant at sea: “Als internationale cruisemaatschappij met een sterk Europees erfgoed zijn we toegewijd om onze gasten mee te nemen op een gastronomische ontdekkingsreis met een diverse dinerervaring aan boord, omdat we geloven dat de beste herinneringen worden gemaakt wanneer je samen eten deelt. MSC World America blijft trouw aan deze filosofie en daarom werken we samen met Eataly – een symbool van Made in Italy en Italiaanse culinaire kunst. We delen een passie voor authentiek eten van hoge kwaliteit met verse ingrediënten en samen creëren we een unieke ervaring waar alleen aan boord van de MSC World America kan worden genoten.”

Het aanbieden van maximale keuze en een mix van traditionele favorieten en nieuwe smaken is altijd al de kern geweest van MSC Cruises’ culinaire ethos. MSC World America heeft 19 eetgelegenheden, waaronder vier elegante hoofdrestaurants, twee ontspannen buffetten, twee locaties in de MSC Yacht Club exclusief voor haar gasten, plus unieke ervaringen, waaronder dus Eataly restaurant at sea.

Het Italiaanse menu aan boord

MSC World America’s nieuwe Eataly restaurant at sea biedt een menu dat de iconen van de Italiaanse gastronomie omvat, van enkele van de meest geliefde gerechten van het merk tot items die exclusief aan boord verkrijgbaar zijn. Gasten kunnen een ongeëvenaarde ingrediëntenselectie verwachten die zorgvuldig wordt aangekocht bij Italiaanse leveranciers, met pasta die ter plaatse wordt gemaakt, voor een onvergetelijke culinaire reis die de fijnste smaken van Italië viert.

Eataly op MSC World America is niet zomaar een restaurant, het is een viering van de Italiaanse cultuur en traditie, met een passie die verder gaat dan het menu. Het ontwerp van het restaurant bestaat uit warme materialen, natuurlijke tinten en zachte verlichting, wat zorgt voor een informele maar elegante sfeer. Bovendien zal de open keuken Eataly’s toewijding behouden om productieprocessen live te tonen.

Gespecialiseerde dinerconcepten voor ieders smaak op MSC World America

Naast Eataly heeft MSC World America vijf andere specialiteitenrestaurants, waaronder de favorieten Kaito Sushi Bar, Kaito Teppanyaki, Butcher’s Cut steakhouse en Hola! Tacos & Cantina, allemaal in het ‘The Terraces’ district. Inclusief Paxos Grieks Restaurant.

MSC World America biedt vijf fast casual concepten, zodat gasten gemakkelijk onderweg een hapje kunnen eten terwijl ze alles verkennen wat het schip te bieden heeft: Paxos on the Go; Promenade Bites; The Harbour Bar & Bites; La Boca Grill en Luna Park Pizza & Burger.

MSC World America gaat in april 2025 van start en vaart het eerste seizoen vanuit Port Miami in het Caribisch gebied. Op alle routes wordt een stop gemaakt bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, het privé-eiland van de cruisemaatschappij op de Bahama’s.

Website: MSC World America

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.