Trends in het kort | Week 33

20-8-2024

  • Trends we spotted
  • Domino's Pizza België X BickyDomino's Pizza België X Bicky
  • O2 SURFTOWN MUC - credits SURFTOWNO2 SURFTOWN MUC - credits SURFTOWN
  • Rendering of the O2 SURFTOWN MUC - credits SURFTOWNRendering of the O2 SURFTOWN MUC - credits SURFTOWN
  • Serve Robotics delivers Shake Shack in LAServe Robotics delivers Shake Shack in LA
  • Serve Robotics delivers Shake Shack in LAServe Robotics delivers Shake Shack in LA
  • Rendering of Hotel MOHI by AppellationRendering of Hotel MOHI by Appellation
  • Microsoft X tech start-up CurbitMicrosoft X tech start-up Curbit

Op de redactie van Horecatrends ontvangen wij dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Met deze week links naar artikelen over:

  • Nog een ‘100 Beste van’ lijstje. The World’s 100 Best Coffee Shops!
  • Shake Shack gaat in samenwerking met Uber Eats gebruik maken van autonome robotbezorging via de robots van Serve Robotics, in de omgeving van Los Angeles.
  • Het O2 SURFTOWN MUC is recent geopend. Het is het eerste Duitse en grootste surfpark van Europa. Ze hebben een nieuwe, wereldwijd unieke golftechnologie.
  • Powder Mountain in Utah, een skigebied doet binnenkort ook dienst als openluchtmuseum voor kunst. Een geweldige manier om een museum te bezoeken, er doorheen skiën!
  • De Appellation-keten gaat het resort MOHI by Appellation in Morgan Hill openen in de herfst van 2025. In het persbericht wordt Morgan Hill, de volgende culinaire hoofdstad van Silicon Valley genoemd.
  • Curbit kondigde een samenwerking aan met Microsoft om innovatieve AI-oplossing te leveren aan de restaurantindustrie.
  • Gespot op Instagram: Japanes Koshu Druiven ook wel Roze Suikerspin Druiven De druiven zien er heerlijk uit!
  • Domino’s Pizza in België zet de populaire Bicky pizza terug op het menu. Een samenwerking met Bicky, hun burger is een echte klassieker in België.

Veel leesplezier!

The World’s 100 Best Coffee Shops

Vanaf nu hebben we ook een lijst met The World’s 100 Best Coffee Shops. Om de beste koffieshops ter wereld te identificeren, heeft de organisatie een uitgebreide set criteria opgesteld om een ​​grondige en eerlijke beoordeling te garanderen. Bekijk de belangrijkste aspecten waar hun evaluatie zich op richt op hun website, link in de titel of bekijk hun LinkedIn-pagina.

 Shake Shack rolt autonome robotbezorging via Uber Eats uit in de regio Los Angeles

Serve Robotics Inc., een toonaangevend bedrijf voor autonome ‘sidewalk’ bezorging, en Shake Shack Inc. hebben onlangs een partnerschap aangekondigd. Klanten die bestellen bij geselecteerde Shake Shack-restaurants in Los Angeles via Uber Eats, kunnen hun bestelling ontvangen via Serve’s innovatieve autonome robots. Het partnerschap markeert een nieuwe stap voorwaarts in de uitbreiding van ‘sidewalk’ (stoep) robots via Uber Eats. Zij bieden sinds 2022 Serve’s autonome bezorgingen in Los Angeles aan en zijn klaar voor toekomstige uitbreiding in de VS. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

O2 SURFTOWN MUC is onlangs geopend

De O2 SURFTOWN MUC, Duitslands eerste en Europa’s grootste surfpark, opende onlangs haar deuren. De persconferentie bood een eerste blik op de toekomst van het surfen.

De O2 SURFTOWN MUC onderscheidt zich door zijn wereldwijd unieke golftechnologie, die 34 individueel instelbare luchtkamers gebruikt om precieze golven tot 2,2 meter hoog te genereren – met één druk op de knop, net als een piano. Deze technologie maakt de O2 SURFTOWN MUC niet alleen tot een flagship-project voor het Duitse surfen, maar trekt het ook internationale aandacht. Meer details in hun persbericht, gelinkt in de titel.

Hier in Nederland, in Rotterdam, is onlangs een soortgelijk project geopend, Rif010, surfen in het stadscentrum!

Skiën door een museum? Utah’s Powder Mountain wordt ook een kunstmuseum in de openlucht

Utah’s Powder Mountain staat vooral bekend om het skiën, maar het resort dringt ook door tot de kunstwereld. De berg zal binnenkort de thuisbasis worden van een openluchtsculpturen- en kunstpark, zo maakte het resort onlangs bekend. De toevoeging van een openluchtmuseum is slechts één van de vele ontwikkelingen die de voormalige Netflix-CEO Reed Hastings doorvoert sinds hij de berg vorig jaar overnam. Geselecteerde werken zullen het komende skiseizoen al te zien zijn, terwijl een grote opening gepland staat voor 2026. Meer details in het artikel op Robb Report, link in de titel en op hun website.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Powder Mountain (@powdermountain)

 Hotel MOHI by Appellation | Keten opent stedelijk resort in Morgan Hill, de volgende culinaire hoofdstad van Silicon Valley

Appellation, het baanbrekende culinaire hotelmerk van de gevierde Amerikaanse chef-kok Charlie Palmer en luxe hospitality-veteraan Christopher Hunsberger, bundelt de krachten met visionair wijnboer Frank Léal van Léal Hospitality en samen kondigen zij Hotel MOHI by Appellation. De opening staat gepland voor najaar 2025 in het charmante Downtown Morgan Hill in Silicon Valley en markeert het eerste full-service luxe boetiekhotel op de bestemming. We schreven in 2022 over de plannen voor de hotelketen Appellation. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

Curbit kondigt samenwerking met Microsoft aan om innovatieve AI-oplossing voor de restaurantsector te leveren

Curbit.ai, een restauranttechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde oplossingen voor capaciteitsbeheer, kondigde een samenwerking aan met Microsoft om het marktbereik van zijn innovatieve service te vergroten. Als onderdeel van hun overeenkomst zal Microsoft kritieke digitale infrastructuur en geavanceerde AI en realtime-mogelijkheden leveren, waardoor Curbit een snelle serviceanalyse van ondernemingskwaliteit, nauwkeurige gastverwachtingen, realtime ordervoortgang en robuuste keukenprestaties en sentimentanalyses kan bieden.

Curbit lost problemen op voor restauranteigenaren en bezorgdienstverleners door realtime de snelheid van hun service te analyseren en de gereedheid van bestellingen nauwkeurig te voorspellen. Het resultaat is verser eten, minimale wachttijden en gestroomlijnde operaties. De realtime-gegevens van Curbit bieden inzicht in de keukenprestaties en benadrukken gebieden voor operationele verbetering, zoals optimalisatie van orderstroom en afhandelingsprocessen. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

Japanse roze suikerspindruiven

Gespot op Instagram op het account van Japan Explores (link in de titel): Japanse Koshu-druiven, ook wel bekend als roze suikerspindruiven. Koshu-druiven zijn een unieke variëteit die oorspronkelijk uit Japan komt en voornamelijk wordt verbouwd in de prefectuur Yamanashi. Ze hebben een dikke schil en zijn rozepaars van kleur. Koshu-druiven staan ​​vooral bekend om de productie van Koshu-wijn, een lichte, frisse witte wijn met delicate en een licht citrusachtige smaak. Meer details in de onderstaande reel. De druiven zien er heerlijk uit, toch?

 Domino’s Pizza in België zet de populaire Bicky pizza weer op het menu

Bicky is als sinds 1981 aanwezig in de Belgische frituurwereld, met vandaag zo’n 850 exclusieve Official Bicky Dealer-verkooppunten. Bicky maakt deel uit van GoodLife Foods, het Nederlandse bedrijf dat ook de snackmerken Beckers en Mexicano® in portfolio heeft. De Bicky burger is een echte klassieker in België. Domino’s Pizza haakte hier in 2020 op in met de lancering van de Bicky pizza. Een succesvolle strategie die naar meer smaakte: nog datzelfde jaar werd de eveneens populaire Vol-au-vent pizza gelanceerd. Een jaar later toverde de pizzaketen die andere Belgische klassieker – de frikandel of curryworst – om tot pizza met de lancering van de Frikan’Belge.

Er zijn twee varianten van de Bicky pizza verkrijgbaar: de Bicky Original met gehakt en de Bicky Chicken met kip, allebei afgewerkt met mozzarella. De basis is dan weer heerlijk vers, met de hand gestretcht deeg. En de pizza’s zijn pas écht hélemaal Bicky met alle unieke Bicky-ingrediënten. Verwacht je dus aan de drie legendarische sauzen (tomato, hot sauce en dressing), de Bicky Cucumb’ Salad en de beroemde Bicky-ajuintjes. Bestellen kan via de link in de titel.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.