Chunk Foods X Pastrami Queen | Plant-based pastrami

8-8-2024

  • Pastrami Queen X Chunk FoodsPastrami Queen X Chunk Foods
  • Pastrami Queen X Chunk FoodsPastrami Queen X Chunk Foods

Sinds donderdag 1 augustus serveert de Pastrami Queen locatie in de Moynihan Food Hall in NYC “The Prince powered by Chunk”, een combinatie van Chunk’s bekroond plantaardig ‘vlees’ bereid als pastrami met New York deli mosterd, geserveerd op roggebrood en met een augurk. Deze spannende samenwerking eert het rijke culinaire erfgoed van NYC en omarmt tegelijkertijd nieuwe, heerlijke, vegan opties.

Soms roept een naam herinneringen op! In de jaren tachtig reisde ik vaak naar New York, waar we in Brooklyn of op Manhattan verbleven. Ik kan me de smaak van mijn eerste broodje pastrami nog goed herinneren. Ik hoop dat de ‘The Prince powered by Chunk’ voor vegetariërs dezelfde herinneringen oproept! ^Marjolein

Leestijd: 2 minuten

Broodje plantaardige pastrami verkrijgbaar bij de Pastrami Queen vestiging in de Moynihan Food Hall

“We zijn erg blij met deze samenwerking met Pastrami Queen, een geliefd instituut in NYC,” aldus Amos Golan, oprichter en CEO van Chunk Foods. “We kunnen niet wachten tot New Yorkers dit innovatieve en exclusieve menu-item kunnen proberen.”

“The Prince powered by Chunk” overbrugt de kloof tussen het verleden en de toekomst van eten door de traditionele Joodse delicatessenkeuken te combineren met moderne plantaardige opties, en draagt zo bij aan de dynamische en diverse voedselscene in NYC en de lokale eetcultuur. De unieke kwaliteiten van de plantaardige pastrami van Chunk bieden een smaak en textuur die vergelijkbaar is met die van traditioneel vlees.

“Bij Pastrami Queen zijn we er trots op dat we het beste bieden uit de traditionele Joodse delicatessenkeuken,” aldus Eric Newman, manager bij Pastrami Queen. “Dankzij de samenwerking met Chunk Foods kunnen we ons menu uitbreiden met een heerlijke plantaardige optie die voldoet aan de hoge normen die onze klanten verwachten. ‘The Prince powered by Chunk’ is een geweldige aanvulling op ons menu en biedt de smaak en textuur waar onze klanten naar op zoek zijn.”

Over Pastrami Queen

Pastrami Queen heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de oorspronkelijke vestiging aan de Lower East Side van Manhattan in 1956. In de loop der decennia is het een iconische bestemming geworden voor liefhebbers van traditionele Joodse delicatessen en een geliefd onderdeel van het culinaire landschap van New York, geroemd om het behoud van de authentieke smaken en tradities van de Joodse delicatessenkeuken. De Pastrami Queen staat bekend om zijn hoogwaardige, handgesneden pastrami en andere delicatessenklassiekers en heeft zijn reputatie als één van de beste delicatessenzaken van New York City al die jaren weten te behouden.

Over Chunk Foods

Het innovatieve product ‘slab’ van Chunk Foods is vernieuwend, het is plantaardige snijvlees en het bedrijf speelt een grote rol in de zich ontwikkelende vegan voedingsindustrie. Chunk debuteerde zijn unieke product dat ze ‘The Slab’ noemen, op de National Restaurant Show 2024 in Chicago, waar het veel aandacht trok vanwege de opmerkelijke smaak, de plantaardige samenstelling en het een prestigieuze FABI-award ontving. Chunk’s eigen fermentatietechnologie is geworteld in traditionele voedselproductieprocessen en maakt het mogelijk om één van de voedstel veiligste producten in zijn categorie te maken. Chunk steaks worden op natuurlijke wijze gemaakt met gekweekte non-GMO soja en tarwe, kokosolie, water, bietensap, ijzer, zout en vitamine B12; vrij van conserveringsmiddelen, verdikkingsmiddelen of bindmiddelen. Chunk is gericht op het leveren van de lekkerste, sappigste steak die geschikt is voor iedereen, overal.

Website: Pastrami Queen X Chunk Foods

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.