Metro Diner viert ‘National Fried Chicken & Waffle Day’ op 8 augustus

5-8-2024

  • Metro Diner celebrates National Fried Chicken & Waffle Day on August 8Metro Diner celebrates National Fried Chicken & Waffle Day on August 8

Metro Diner, een Amerikaanse keten waar klassiekers op het gebied van comfort food in een nieuw jasje worden gestoken voor ontbijt, lunch en diner, is bijna klaar voor de zevende editie van hun ‘National Fried Chicken & Waffle Day’ op donderdag 8 augustus. Dit jaar maakt Metro Diner het feest compleet met twee speciale aanbiedingen: korting in het restaurant en een jaar lang gratis Fried Chicken & Waffles!

Dit jaar vermelden we horeca-gerelateerde nationale en internationale dagen, weken en maanden in onze wekelijkse trendmail. Omdat deze dagen minder bekend zijn in Nederland geven we graag voorbeelden hoe je ze kunt integreren in je marketing. De Fried Chicken & Waffle Day van Metro Diner is in 2018 door het bedrijf zelf in het leven geroepen om hun signature gerecht te eren!

Leestijd: 2 minuten

National Fried Chicken & Waffle Day bij Metro Diner

De speciale aanbiedingen van Metro Diner zijn: In-Diner Korting: Iedereen die op 8 augustus Fried Chicken & Waffles in het restaurant bestelt, krijgt $5 korting op het gerecht. Bovendien krijgen gasten die hun signature gerecht bestellen een armband die goed is voor 10% korting op toekomstige dine-in Chicken & Waffle bestellingen in augustus, zolang de voorraad strekt!

Een jaar lang gratis Fried Chicken & Waffles: Amerikanen kunnen mee doen aan Metro Diner’s jaarlijkse social media wedstrijd en maken kans op een jaar lang gratis Fried Chicken & Waffles! Feestelijke Chicken & Waffle plushies worden uitgereikt aan een selecte groep als tweede prijs. De wedstrijd loopt van donderdag 1 augustus tot en met vrijdag 9 augustus op Facebook, Instagram en TikTok. De winnaar wordt maandag 12 augustus bekend gemaakt.

Metro Diner’s versie van het klassieke gerecht bestaat uit een halve gebakken kip (of vervangen door chicken tenders) op een Belgische wafel, bedekt met poedersuiker en zoete aardbeienboter,  geserveerd met hun kenmerkende zoet-pikante saus.

“Eén van onze favoriete feestdagen staat voor de deur en we hebben er zin in om te trakteren op ons  ultieme signature gerecht,” aldus Stanley Goodman, Metro Diner President en Chief Operating Officer. “Fried Chicken & Waffles is al vele jaren één van onze best verkopende gerechten en we willen onze gasten bedanken voor dit succes en hen de gelegenheid geven om er nog meer van te genieten.”

Creëer je eigen ‘nationale dag’

Metro Diner heeft in 2018 de National Fried Chicken & Waffle Day in het leven geroepen ter ere van hun signature gerecht, dat deel uitmaakt van hun menu met klassiek Amerikaans comfort food. Op hun website vind je hun locaties en het volledige menu voor dine-in, take-out of bezorging.

Over Metro Diner

Metro Diner, in 1992 opgericht door de familie Davoli met één eetgelegenheid in Jacksonville, Florida, is één van de snelst groeiende lokale eetgelegenheden voor gezinnen in Amerika. Ze hebben 60 locaties in de US. Metro Diner staat bekend om zijn warme, gastvrije service, grote porties en zoals ze zelf aangeven ‘serious diner food’.

Website: Metro Diner

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.