‘The Cantinas’ by Taco Bell | Een pop-up om je pensioen te vieren

18-7-2024

  • The Cantinas by Taco BellThe Cantinas by Taco Bell

Taco Bell in de VS introduceert zijn nieuwste ‘baanbrekende’ ervaring die is ontworpen om de levensstijl van vrije tijd opnieuw te definiëren voor degene die met pensioen gaan: The Cantinas. Het belooft een weekendje weg als geen ander. Gasten kunnen hier de relaxte levensstijl van gepensioneerden omarmen, ongeacht hun leeftijd. Het evenement vindt plaats in San Diego op 17 en 18 augustus 2024.

Leuke marketing? Ook hun fans gaan met pensioen!

Leestijd: 1 minuut

The Cantinas

The Cantinas opent haar deuren van 17 tot en met 18 augustus 2024 en nodigt gasten uit om te genieten van een zonovergoten Taco Bell-ervaring vol met op senioren geïnspireerde recreatie en generatie overschrijdende activiteiten. Van golf op de vroege ochtend tot aerobics en picklebalwedstrijden in de middag, bezoekers worden ondergedompeld in een gemeenschapsoase die de diverse kunst van het ‘living más’ viert.

“Er bestaat een wijdverbreid misverstand dat pensionering het leven ontsluit waar je op hebt gewacht. En hoewel dat voor sommigen misschien waar is, vinden wij dat je niet tot je 55e zou moeten wachten om het leven te leiden waar je naar verlangt,” aldus Taylor Montgomery, U.S. Chief Marketing Officer van Taco Bell. “The Cantinas-gemeenschap voor vervroegd pensioen vertegenwoordigt, net als ons merk, een plek waar alle generaties samen kunnen komen, ongeacht hun leeftijd, om hun ‘Living Más’ te leven zoals zij dat willen.”

Exclusieve toegang tot The Cantinas is gereserveerd voor Taco Bell Rewards Leden met verschillende opties, waaronder weekendlidmaatschappen met overnachtingsmogelijkheden en dagpassen om de hele dag te kunnen genieten van de voorzieningen en activiteiten. De Cantinas ervaring is bedoeld voor Taco Bell superfans 21+.

Lidmaatschappen waren alleen te koop voor Taco Bell Rewards-leden op een first come first serve basis op 16 juli om 12 uur ET / 9 a.m. PT via een link die beschikbaar is voor Taco Bell Rewards-leden in de Taco Bell App.

Weekendlidmaatschap ($150): Inclusief overnachting voor het ticket en een gast, met volledige toegang tot voorzieningen, recreatie, dineren en entertainment en meer.

Dagpas ($50/dag): Inclusief volledige toegang voor de tickethouder en een gast tot het terrein, recreatie, dineren en meer van 10.00 – 20.00 uur op zaterdag en 8.00 – 20.00 uur op zondag.

Wie graag een weekendlidmaatschap of dagpas voor The Cantinas wil scoren, kan op de hoogte blijven van reserveringen, community- en routeaankondigingen op de website van The Cantinas en door lid te worden van Taco Bell Rewards.

In 2019 hebben ze een Taco Bell resort gecreëerd!

Website: The Cantinas

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.