Carl’s Jr. breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland

11-6-2024

  • CKE Restaurants Holdings Carl's Jr. ExpansionCKE Restaurants Holdings Carl's Jr. Expansion

CKE Restaurants Holdings, Inc. heeft onlangs een overeenkomst aangekondigd met de Boparan Restaurant Group voor de ontwikkeling van Carl’s Jr.® restaurants in het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland. Deze samenwerking markeert een spannende aanvulling op CKE’s, het bedrijf achter Carl’s Jr., groeiende lijst van internationale locaties en zal gasten laten kennismaken met de  smaken van Carl’s Jr. Het menu van deze keten omvat sappige chargrilled burgers, met de hand gepaneerde Chicken Tenders™, en ice-cream shakes™.

Leestijd: 2 minuten

Uitbreiding Carl’s Jr. onder hoofdlicentieovereenkomst met de Boparan Restaurant Group

Volgens deze overeenkomst zal de Boparan Restaurant Group, Carl’s Jr. restaurants openen, exploiteren en franchisen. Deze samenwerking versterkt Carl’s Jr.’s aanwezigheid in Europa met bijna 100 restaurants in Spanje, Frankrijk, Denemarken, Turkije en Zwitserland. “Als onderdeel van ons strategisch groeiplan, hebben we al een tijdje onze zinnen gezet op het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland en we zijn zeer verheugd om de internationale vraag naar onze kenmerkende smaken te beantwoorden,” aldus Mike Woida, voorzitter van CKE International.

“Het internationale succes van Carl’s Jr. spreekt voor zich. Het merk biedt fantastische voedselkwaliteit en briljante innovatie, en we kijken ernaar uit om de ‘Eat Like You Mean It’ ervaring, geboren in Californië, te reproduceren in het Verenigd Koninkrijk”, aldus Satnam Leihal, CEO van de Boparan Restaurant Group. “Deze samenwerking sluit perfect aan bij ons streven om uitzonderlijke eetervaringen te bieden en we kijken ernaar uit om Carl’s Jr. in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te introduceren.”

Met een rijk erfgoed en meer dan 80 jaar ervaring, versnelt de uit Californië komende  restaurantketen zijn plannen voor wereldwijde expansie. CKE heeft momenteel meer dan 1.100 internationale restaurants in meer dan 35 landen over de hele wereld.

“Boparan Restaurant Group heeft bewezen succesvol te zijn en deelt onze visie voor Carl’s Jr. in het Verenigd Koninkrijk. We kijken ernaar uit om onze gasten in deze regio te ontvangen terwijl we ons pad van wereldwijde groei vervolgen”, aldus Woida.

Voor internationale franchise informatie bezoek hun franchise website.

Over CKE Restaurants Holdings, Inc.

CKE Restaurants Holdings, Inc, een particulier bedrijf gevestigd in Franklin, Tennessee, exploiteert Carl’s Jr.® en Hardee’s® restaurants, twee merken, bekend om premium en innovatieve menu-items zoals iconische gegrilde hamburgers en met de hand gepaneerde Chicken Tenders™. Carl’s Jr. Restaurants LLC en Hardee’s Restaurants LLC hebben samen meer dan 3.600 franchise- of bedrijfsrestaurants in eigen land en meer dan 35 internationale markten en Amerikaanse territoria. Voor meer informatie over CKE, bezoek hun website of de websitesites van bij Carls Jr. en Hardee’s restaurants.

Over de Boparan Restaurant Group

De Boparan Restaurant Group is een van de toonaangevende restaurantbedrijven in het Verenigd Koninkrijk en beheert een gevarieerde portefeuille met bekende merken, waaronder Slim Chickens, Gourmet Burger Kitchen, FishWorks, Carluccio’s, Caffe Carluccio’s, Giraffe, Ed’s Easy Diner en Cinnamon Collection.

In 2016 schreven we al over Carl’s Jr. die toen al werknemersvrije locaties uitprobeerde.

Website: Carl's Jr.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.