Pasen: Geuzenmaal in ei

7-3-2013

Pasen komt er weer aan. De komende weken zullen wij zo nu en dan opvallende recepten of acties plaatsen op horecatrends. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorig jaar geplaatste trend ‘Speciaal Paasei‘. Heeft u een bijzonder recept of doet uw restaurant of hotel een leuke actie, mail ons dan via tip@spronsen.com . Wie weet staat uw bedrijf binnenkort dan op horecatrends.

Elk jaar wordt op 1 april in Brielle de bevrijding van de Spaanse bezetting door Watergeuzen gevierd. Tijdens deze dag dragen de bewoners van Brielle historische kleding en wordt het het openlucht-theater ‘de sleutel van de stad’ opgevoerd. Dit jaar valt deze activiteit tegelijk met Pasen. Brasserie Hotel De Nymph serveert die avond het traditionele Geuzenmaal bestaande uit o.a. kapucijners, spek, gebakken ui, piccalily, augurkjes, stoofvlees en gekookte aardappelen. Omdat het feest tegelijk met Pasen valt, combineert Brasserie De Nymph Pasen met het Geuzenmaal en wordt het Geuzenmaal in ei vorm geserveerd.

Bron: Brasserie Hotel De Nymph

Website: 1 april vereniging

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.